RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Netherlands Conference on HIV Pathogenesis, Prevention and Treatment (NCHIV 2011)

NCHIV 2011 is het ideale nationale platform om met jonge en gevestigde namen op relevante vakgebieden ontwikkelingen en resultaten uit te wisselen in Nederlands en buitenlands biomedisch HIV/AIDS onderzoek. Jonge onderzoekers krijgen de mogelijkheid om eigen onderzoek te presenteren. De dag dient verder om samenwerking te bevorderen. Voor het volledige programma verwijzen we u graag naar www.nchiv.org.

Locatie 
Koninklijk Instituut voor de Tropen, Mauritskade 63, 1092 AD Amsterdam

Taal 
Engels

Doelgroep
HIV-consulenten, artsen, specialisten, onderzoekers, verpleegkundigen en iedereen met een meer algemene interesse in HIV en AIDS.

Doel
NCHIV 2011 is het ideale nationale platform om met jonge en gevestigde namen op relevante vakgebieden ontwikkelingen en resultaten uit te wisselen in Nederlands en buitenlands biomedisch HIV/AIDS onderzoek. Jonge onderzoekers krijgen de mogelijkheid om eigen onderzoek te presenteren. De dag dient verder om samenwerking te bevorderen.
Voor het volledige programma verwijzen we u graag naar http://www.nchiv.org/.

Abstracts
Het conferentieprogramma biedt de mogelijkheid om eigen werk te presenteren via postersessies. We moedigen vooral jonge onderzoekers aan (PhD studenten, postdocs) om recent werk in te sturen. Een aantal abstracts zal worden geselecteerd voor presentatie tijdens de plenaire sessies. Wij hebben dit jaar een “Young Scientist Abstract Award” met een beloning ter waarde van € 1000 te besteden aan een studie- of conferentiereis.
Uiterlijke inzending is dinsdag, 21 september 2011.

Accreditatie 
Accreditatiepunten worden gezocht bij de NIV, NVK, NVMM en bij beroepsorganisaties voor apothekers en verpleegkundigen. Bezoek onze website voor de laatste status van de aanvragen, www.nchiv.org.

Kosten
Registratie vóór 21 september, 12:00 - € 75,00 (studenten - € 35,00)
Registratie na 21 september, 12:00 - € 150,00
Registratie 29 november - € 160,00

Organisatie 
NCHIV 2011 is georganiseerd in samenwerking met de Stichting HIV Monitoring, het Aids Fonds, het Academisch Medisch Centrum, Universiteit van Amsterdam (inclusief de afdeling Experimentele immunologie, het afdeling Global Health, en het Amsterdam Institute for Global Health and Development (AIGHD)), het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM, Stichting Sanquin Bloedvoorziening en de Nederlandse Vereniging van HIV behandelaren (NVHB).

Registratie 
U kunt zich online registreren via www.nchiv.org.
Heeft u vragen over uw registratie? Mail naar registration@nchiv.org
Heeft u algemene vragen? Bel 020 5664172 of mail organisation@nchiv.org

Sluitingsdatum vroege aanmelding (entreekosten slechts € 75): 21 september a.s.

Logo NCHIV 2011

Download

Gerelateerde onderwerpen

Home / Documenten en publicaties / Netherlands Conference on HIV Pathogenesis, Prevention and Treatment (NCHIV 2011)

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu