RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

3rd Symposium on crossroads between patient care and public health

Elke vier jaar organiseert de VIZ een dagsymposium over onderwerpen die zich op het raakvlak bevinden van individuele patiëntenzorg en openbare gezondheidszorg.

Elke vier jaar organiseert de VIZ een dagsymposium over onderwerpen die zich op het raakvlak bevinden van individuele patiëntenzorg en openbare gezondheidszorg. Nationale en internationale sprekers worden uitgenodigd voor een state-of-the-art lecture. Voortbordurend op het succes van de symposia in 2004 en 2008 wordt op 8 maart 2012 het volgende topcongres georganiseerd.

3rd SYMPOSIUM on CROSSROADS BETWEEN PATIENT CARE AND PUBLIC HEALTH
Strategies for the future: pandemics, molecular diagnostics, vaccines & the internet

Het programma staat in het teken van nieuwe ontwikkelingen in de nabije toekomst.
De eerste twee voordrachten laten zien wat bestuderen van pandemieën ons kan leren voor de toekomst. De derde voordracht laat zien dat moleculaire diagnostiek zich de komende jaren zal ontwikkelen naar syndroomanalyses en volledig geautomatiseerde point-of-caretesten.
Na de lunch volgt een voordracht over toekomst van vaccins in het licht van uitbraken van een uit te roeien ziekte als mazelen.
Het symposium wordt afgerond met een boeiend relaas over het wereldwijde succes van enkele podcasts en weblogs over infectieziekten, die zijn gericht op publiek en professionals.
 

Datum

8 maart 2012    

Locatie

Grand Hotel Karel V, Utrecht

Aanmelding

Wij willen u er graag op attenderen dat u zich tot 31 januari, tegen het gereduceerde tarief van 150 euro, online kunt inschrijven via de congreskalender op http://www.congresscompany.com/. Vanaf 1 februari bedragen de inschrijfkosten 225 euro.

Download

Home / Documenten en publicaties / Agenda 2012 / 3rd Symposium on crossroads between patient care and public health

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu