RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Kom naar de Slotbijeenkomst Jaar van de Ruimte op 15 december

2015 is het Jaar van de Ruimte. Een jaar vol activiteiten, discussie en ideeën met als centrale vraag: Wie maakt Nederland?

We sluiten het Jaar van de Ruimte af tijdens de slotbijeenkomst op dinsdag 15 december in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het wordt een bijzondere dag waarop we samen vorm gaan geven aan het Nederland van 2040.

De lessen en inzichten die we dit jaar opdoen, landen in het ‘Manifest Jaar van de Ruimte 2040’, dat gedurende het jaar vorm krijgt. Wat zijn de opgaven voor Nederland in 2040? Hoe werken we daar nu al aan en wie onderneemt straks welke actie daartoe? Op de Slotbijeenkomst presenteren we het definitieve Manifest en pakken we de toekomstagenda van Nederland uit.

Op 15 december kijken we terug op de activiteiten van het afgelopen jaar. We verzamelen de verhalen en ideeën en we gaan met elkaar aan het werk en in discussie. Hoewel 15 december het slotakkoord vormt van een jaar vol inspiratie, is het zeker ook een dag waarop we vooruit kijken. Samen geven we richting aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland, op weg naar 2040.

Met het Jaar van de Ruimte en het manifest Wij Maken Ruimte zetten we de toekomstagenda van opgaven, principes en nieuwe praktijken in beweging. Werk met ons mee aan een leefbaar, veilig en concurrerend Nederland en kom naar de slotbijeenkomst op 15 december in Amersfoort.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 december. Deelnamekosten bedragen € 70,25 exclusief btw en dienen vooraf via iDeal te worden voldaan. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar tijdens het ochtendprogramma, dus meld u snel aan.

Home / Documenten en publicaties / Agenda 2015 / Kom naar de Slotbijeenkomst Jaar van de Ruimte op 15 december

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu