RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Folder bevolkingsonderzoek darmkanker (incl. vertalingen)

Deze folder geeft informatie over het bevolkingsonderzoek darmkanker. Het beschrijft stap voor stap wat het bevolkingsonderzoek inhoud en wat dit voor u kan betekenen.

Bekijk de folder via de link  in de kolom 'Download'. U kunt ook klikken op de afbeeldingen voor het downloaden van de folder in de gewenste taal.

Nederlandse folder bevolkingsonderzoek darmkankersrc="/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Brochures/Preventie_Zorg_Ziekte/Darmkanker/Folder_bevolkingsonderzoek_darmkanker_incl_vertalingen/Nederlandstalige_brochure_bevolkingsonderzoek_darmkanker.std?disposition=inline" front of English brochure bowel cancer screeningsrc="/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Brochures/Preventie_Zorg_Ziekte/Darmkanker/Folder_bevolkingsonderzoek_darmkanker_incl_vertalingen/front_of_English_brochure_bowel_cancer_screening.std?disposition=inline" front of Turkish brochure bowel cancer screeningsrc="/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Brochures/Preventie_Zorg_Ziekte/Darmkanker/Folder_bevolkingsonderzoek_darmkanker_incl_vertalingen/front_of_Turkish_brochure_bowel_cancer_screening.std?disposition=inline" front of Arabic brochure bowel cancer screeningsrc="/Documenten_en_publicaties/Algemeen_Actueel/Brochures/Preventie_Zorg_Ziekte/Darmkanker/Folder_bevolkingsonderzoek_darmkanker_incl_vertalingen/Arabic_front_of_brochure_bowel_cancer_screening.std?disposition=inline" 

Download

Zie ook

Home / Documenten en publicaties / Brochures / Darmkanker / Folder bevolkingsonderzoek darmkanker (incl. vertalingen)

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu