RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Brieven HPV-vaccinaties voor GGD Zuid-Holland Zuid later verstuurd

Publicatiedatum: 15 september 2010
Wijzigingsdatum: 20 oktober 2016
Maandag 20 september begint de GGD Zuid-Holland Zuid met de derde HPV-vaccinatiebijeenkomst voor jonge meisjes. Door een administratieve fout zijn de uitnodigingsbrieven niet tijdig verstuurd. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu streeft er naar de uitnodigingsbrieven alsnog uiterlijk vrijdag 17 september bij de betreffende meisjes op de mat te hebben liggen.

Maandag 20 september begint de GGD Zuid-Holland Zuid met de derde HPV-vaccinatiebijeenkomst voor jonge meisjes. Door een administratieve fout zijn de uitnodigingsbrieven niet tijdig verstuurd. Het RIVM streeft er naar de uitnodigingsbrieven alsnog uiterlijk vrijdag 17 september bij de betreffende meisjes op de mat te hebben liggen.

Het gaat om de meisjes woonachtig in Zwijndrecht, Oud-Beijerland, Papendrecht, Groot-Ammers, Dordrecht, Gorinchem en Leerdam. De GGD Zuid-Holland Zuid zorgt ervoor dat het bestaande vaccinatieschema zoveel mogelijk kan worden aangehouden. Locatie, data en tijden van de vaccinatiebijeenkomsten worden vermeld in de uitnodigingsbrieven en zijn ook te vinden op de website van de GGD ZHZ.

Meer informatie vindt u onder 'Zie ook'.

Home / Documenten en publicaties / 2010 / Brieven HPV-vaccinaties voor GGD Zuid-Holland Zuid later verstuurd

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu