RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Praktijkhandleiding online beschikbaar

Publicatiedatum: 16 december 2013
Wijzigingsdatum: 17 november 2016

Het NHG heeft in opdracht van het RIVM en in samenwerking met de NVDA, LHV en de screeningsorganisaties een praktijkhandleiding ontwikkeld over het bevolkingsonderzoek darmkanker.

Deze praktijkhandleiding bevat informatie over het bevolkingsonderzoek darmkanker met speciale aandacht voor de manier waarop de huisartsenpraktijk met dit bevolkingsonderzoek te maken krijgt. De praktijkhandleiding is geschreven voor zowel huisartsen als assistenten.

De praktijkhandleiding sluit aan op de andere materialen en activiteiten die huisartsen en doktersassistenten ondersteunen bij de uitvoering van het bevolkingsonderzoek dat in 2014 van start gaat, zoals de geaccrediteerde e-learning voor huisartsen en de geaccrediteerde scholingsbijeenkomsten voor huisartsen en assistenten. In januari ontvangen alle huisartsenpraktijken een informatiepakket met daarin o.a. deze praktijkhandleiding, voorlichtingsmaterialen en een voorbeeld uitnodigingsset. U kunt de praktijkhandleiding nu al online raadplegen op de website van NHG.

Home / Documenten en publicaties / 2013 / Praktijkhandleiding online beschikbaar

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu