RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Rivm.nl: meer beeld, actualiteit en social media

Publicatiedatum: 10 juli 2013
Wijzigingsdatum: 20 oktober 2016
Het is niet te missen, de website ziet er anders uit. De website is gerestyled en er kan gebruik gemaakt worden van een aantal nieuwe en verbeterde functionaliteiten. Er is meer ruimte voor beeld en sociale media krijgen een volwaardige functie op deze website. Wat wijzigt er allemaal?

Grootste wijzigingen

Roulerende nieuwsberichten op de homepage

De vijf meest recente nieuwsberichten en de bijhorende foto worden getoond in een nieuwscarrousel.

Vereenvoudigde hoofdnavigatie

De hoofdnavigatiebalk bevat  minder items. Deze balk vindt u terug op elke pagina van rivm.nl. De ingang ‘thema’s’ komt te vervallen. Gebruikersonderzoek in 2012 wees uit dat bezoekers  nauwelijks gebruik maken van deze tab. De ingang ‘bibliotheek’ is hernoemd in ‘documenten en publicaties’. Deze term sluit beter aan bij de beleving van bezoekers.

Ziekten en aandoeningen te vinden bij onderwerpen

De ziekten en aandoeningen index is geïntegreerd in de onderwerpen index. Alle onderwerpen bij elkaar. Binnen deze index kunt u snel zoeken en het is ook nog steeds mogelijk om te filteren op ziekten en aandoeningen.

filter categorie 4 filtert op ziekten en aandoeningen

Meer ruimte voor tekst

De website gaat van 3 kolommen naar 2 kolommen. Dit betekent dat alle pagina’s er anders uit gaan zien. Meer ruimte voor nieuws. Bij het opvragen van een rapport vindt u de rapportnummers bij de zoekresultaten. Nieuw is dat u ook op rapportnummer kunt zoeken.

Vragen?

We hebben deze nieuwe release vooral gedaan voor u, onze bezoeker, zodat u alles nog beter kunt vinden. Toch is het altijd wennen zo’n nieuwe website en we kunnen ons voorstellen dat u wellicht nog vragen of opmerkingen hebt. We horen het graag. U kunt een mail sturen naar webcommunicatie@rivm.nl. Wij zullen proberen om u zo snel mogelijk te antwoorden.

Home / Documenten en publicaties / 2013 / Rivm.nl: meer beeld, actualiteit en social media

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu