RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

De websites zijn live!

Publicatiedatum: 06 april 2017
Wijzigingsdatum: 08 mei 2017

Alle websites over de NIPT zijn inmiddels live. Hieronder een overzicht van de websites die zijn ontwikkelt mét de bijbehorende links:


•    www.meerovernipt.nl: informatie over de studies TRIDENT-1 en TRIDENT-2 en een overzicht van de bloedafnamelocaties voor de NIPT . Dit overzicht wordt met enige regelmaat aangepast.
•    www.NIPTbetalen.nl: via deze website kan de zwangere voor de NIPT betalen. Zijn er vragen over de betaling? Kijk dan bij de veelgestelde vragen onderaan de site. Of ga bij de contactgegevens na waar zwangeren/counselors met welk type vragen terecht kunnen.
•    www.onderzoekvanmijnongeborenkind.nl: op deze website voor zwangeren staat alles over de screening op down-, edwards- en patausyndroom en het SEO. Sinds 1 april is er ook uitgebreide, actuele informatie te vinden over down-, edwards- en patausyndroom en de NIPT. Verder is het onderdeel ’Bewust kiezen’ aangepast.
•    www.rivm.nl/down-edwards-patau-seo: alle informatie voor professionals over de prenatale screening op down-, edwards- en patausyndroom en het SEO Inclusief veelgestelde vragen over de NIPT

 

Home / Documenten en publicaties / De websites zijn live!

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu