RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Vasteprik-dag

26 april 2012

In de door de World Health Organization (WHO) gelanceerde European Immunization Week (21 t/m 27 april) organiseert het RIVM de Vasteprik-dag. Deze scholingsdag is voor artsen en verpleegkundigen die direct betrokken zijn bij de uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) en staat in het teken van bijscholing en ontmoeting. De dag biedt een gevarieerd programma: van ontwikkelingen binnen het RVP, veiligheidsbewaking, achtergronden over vaccinatiebezwaren tot mazelen.

De inhoud van de dag is toegespitst op de dagelijkse praktijk en heeft een interactief karakter.

Na de lunch is er gelegenheid vragen of onderwerpen ‘uit de praktijk’ met elkaar te bespreken. Heeft u vragen of tips, mail ze dan vóór 12 april onder vermelding van Vasteprik-dag, uw naam, organisatie en functie naar rvpcommunicatie@rivm.nl.

Ook is het mogelijk om een poster te presenteren. De inhoud van de poster moet aansluiten bij de doelgroep van de Vasteprik-dag en van toepassing zijn op de dagelijkse praktijk van het RVP.
U kunt uw poster tot 12 april aanmelden via rvpcommunicatie@rivm.nl onder vermelding van Vasteprik-dag, uw naam, organisatie en functie.

European Immunization Week Logo V&VN

 

Wanneer: 26 april 2012

Waar: Regardz Centrum De Eenhoorn, Amersfoort

Doelgroep: RVP-artsen en -verpleegkundigen, organisaties Jeugd Gezondheidszorg, medisch adviseurs RIVM, medewerkers RIVM-RCP, GGD Nederland en ActiZ. Er is beperkt ruimte voor andere geïnteresseerden

Accreditatie: Er is accreditatie aangevraagd bij de AbSg en het Kwaliteitsregister V&VN.

Deelnamekosten: € 60

Aanmelden: U kunt zich tot en met 19 april aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.rivm.nl

Informatie: www.rivm.nl

 


IB cover

Download

Gerelateerde onderwerpen

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu