RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Kennis van vandaag & kansen voor morgen

Op donderdag 28 november organiseert de Koepel Artsen Maatschappij en Gezondheid (KAMG) voor de 5e keer het KAMG-congres. De rode draad van het congres is deze keer ‘de wetenschap in de publieke gezondheid’. Hoe benutten we de praktijk voor onderzoek? Hoe maken we de vertaalslag van onderzoeksresultaten naar de praktijk en terug? Wat hebben de gemeente en de burger er aan? Hoe leidt wetenschap tot verbinding?

 

Logo congres

De antwoorden op deze vraagstukken worden gegeven in presentaties van o.a. Dr. Marianne Donker - directeur Publieke Gezondheid ministerie van VWS, Henk Smid - directeur ZonMw, prof. dr. Christian Hoebe - hoofd van de afdeling Seksuele Gezondheid, Infectieziekten en Milieu, GGD Zuid-Limburg / bijzonder hoogleraar Infectieziekten UMC Maastricht en Eric van der Burg - wethouder in Amsterdam. Dagvoorzitter is prof. dr. Rutger Jan van der Gaag, voorzitter KNMG.

Dit congres wil een brug slaan tussen de publieke gezondheidszorg en onderzoek. Tijdens de workshops gaan experts in gesprek met deelnemers over onderzoek en praktijk. Het volledige programma kunt u downloaden via www.knmg.nl/congres/kamg.

Datum             28 november 2013

Locatie            Domus Medica, Utrecht

Aanmelden     www.knmg.nl/congres/kamg                                                                                                                                    006050 IB 24 09 aankondiging logo LAD fc

 

006050 IB 24 09 aankondiging logo Zonmw fc                                   

IB cover

Download

Home / Documenten en publicaties / Uitgaven / Kennis van vandaag & kansen voor morgen

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu