Basis 2011

 • List of nevo-codes used in EPIC-Soft classification (DNFCS-Core Survey 2007-2010) 13 februari 2012
 • VCP 2007-2010 - Deel 1, Voedingsmiddelen (EPIC-Soft-groepen) 13 juni 2012

  Dit zijn de resultaten van de consumptie van (groepen) voedingsmiddelen, zowel voor de totale studiepopulatie als afzonderlijk voor de gebruikers. De resultaten zijn ook in te zien voor de groepen kinderen en volwassenen of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of naar gewichtsklasse en naar plaats en moment van consumptie. De voedingsmiddelengroepen zijn gerangschikt naar de EPIC-Soft-indeling.

 • VCP 2007-2010 - Deel 2, Voedingsmiddelen (NEVO-codes) 13 juni 2012

  Dit zijn de resultaten van de consumptie van (groepen) voedingsmiddelen, zowel voor de totale studiepopulatie als afzonderlijk voor de gebruikers. De resultaten zijn ook in te zien voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse en naar plaats en moment van consumptie. De tabellen bevatten alle relevante NEVO-codes binnen de EPIC-Soft-voedingsmiddelen(sub)groepen. In de lijst van nevo-codes in EPIC-Soft-classificatie is weergegeven tot welke EPIC-Soft voedingsmiddelengroepen en -subgroepen de NEVO-codes zijn geordend.

 • VCP 2007-2010 - Deel 3, Voedingsmiddelen, verrijkt 13 juni 2012

  Dit zijn de resultaten van de consumptie van verrijkte voedingsmiddelen, zowel voor de totale studiepopulatie als afzonderlijk voor de gebruikers. De resultaten zijn ook in te zien voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse. De voedingsmiddelengroepen zijn gerangschikt naar de EPIC-Soft-indeling.

 • VCP 2007-2010 - Deel 4, Voedingsmiddelen, kunstmatig gezoet 13 juni 2012

  Dit zijn de resultaten van de consumptie van kunstmatig gezoete voedingsmiddelen, zowel voor de totale studiepopulatie als afzonderlijk voor de gebruikers. De resultaten zijn ook in te zien voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse. De voedingsmiddelengroepen zijn gerangschikt naar de EPIC-Soft-indeling.

 • VCP 2007-2010 - Deel 5, Macronutriënten 13 juni 2012

  Dit zijn de resultaten van de waargenomen inneming van macronutriënten (eiwit, vet, koolhydraten en voedingsvezel). De gegevens zijn ook opgesplitst naar plaats en/of eetmoment van consumptie. De resultaten zijn te selecteren voor de totale studiepopulatie, voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse. Resultaten van de gebruikelijke inneming van macronutriënten zijn te vinden in 'Dutch National Food Consumption Survey 2007-2010. Diet of children and adults aged 7 to 69 years'.

 • VCP 2007-2010 - Deel 6, Micronutriënten 13 juni 2012

  Dit zijn de resultaten van waargenomen inneming van micronutriënten (vitamines en mineralen). De gegevens zijn ook opgesplitst naar plaats en eetmoment van consumptie. De resultaten zijn te selecteren voor de totale studiepopulatie, voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse. Resultaten van de gebruikelijke inneming van macronutriënten zijn te vinden in ‘Dutch National Food Consumption Survey 2007-2010. Diet of children and adults aged 7 to 69 years’.

 • VCP 2007-2010 - Deel 7A, Bronnen van macronutriënten 25 september 2012

  Dit zijn de resultaten van de procentuele bijdrage van de voedingsmiddelen(sub)groepen, volgens de EPIC-Soft indeling, aan de inname van energie en macronutriënten (eiwit, vet, koolhydraten en voedingsvezel). De resultaten zijn te selecteren voor de totale studiepopulatie, voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse.

 • Deel 7B, Bronnen (NEVO-codes) van Macronutriënten 22 maart 2013

  Dit zijn de resultaten van de procentuele bijdrage van de voedingsmiddelen (NEVO-codes) aan de inname van energie en macronutriënten (eiwit, vet, koolhydraten en voedingsvezel).De resultaten zijn te selecteren voor de totale studiepopulatie, voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse.

 • VCP 2007-2010 - Deel 8A, Bronnen van micronutriënten 25 september 2012

  Dit zijn de resultaten van de procentuele bijdrage van de voedingsmiddelen(sub)groepen aan de inname van micronutrienten (vitamines en mineralen). De resultaten zijn te selecteren voor de totale studiepopulatie, voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse.

 • VCP 2007-2010 - Deel 8B, Bronnen (NEVO-codes) van mineralen 22 maart 2013

  Dit zijn de resultaten van de procentuele bijdrage van de voedingsmiddelen (NEVO-codes) aan de inname van mineralen. De resultaten zijn te selecteren voor de totale studiepopulatie, voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse.

 • VCP 2007-2010 - Deel 8B, Bronnen (NEVO-codes) van vitamines 22 maart 2013

  Dit zijn de resultaten van de procentuele bijdrage van de voedingsmiddelen (NEVO-codes) aan de inname van vitamines. De resultaten zijn te selecteren voor de totale studiepopulatie, voor de groepen kinderen en volwassenen, of opgesplitst naar geslacht binnen leeftijdsgroepen, opleiding of gewichtsklasse.

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu