Nummer 36 / april 2017
Nieuwsbrief AERIUS
Nummer 36 / april 2017
Deze AERIUS Nieuwsbrief verschijnt 6 keer per jaar. Met deze nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen bij AERIUS. Voor actuele informatie verwijzen we u graag naar de AERIUS-website.


Certificate of Excellence voor AERIUS
Op 29 maart werd in Lissabon de Sharing&Reuse Award uitgereikt. Met deze prijs wil de Europese Commissie het delen van ICT-oplossingen bevorderen. AERIUS werd in de categorie 'Nationale dienstverlening' vierde. Voor deze mooie prestatie ontving AERIUS het Certificate of Excellence. Namens het RIVM heeft Mark Wilmot dit in ontvangst genomen.
Naar nieuwsbericht
Aanmelden voor AERIUS Gebruikerdag op 11 mei
Op 11 mei wordt de AERIUS Gebruikersdag georganiseerd. Deze gebruikersdag vind twee maal per jaar plaats. Nadat we afgelopen najaar met elkaar een goede start hebben gemaakt, gaan we nu vooral thematisch aan de slag. Zo zijn er verdiepende parallelsessies die gericht zijn op het landbouw/ammoniak dossier, Industrie en transport en de toekomst van presenteren van gebiedsanalyses en monitoring binnen de PAS. We nodigen u dan ook uit goed naar het gevarieerde keuzeprogramma te kijken en de voor u interessante onderdelen eruit te halen.
Aanmelden kan via deze link. Op onze website staat meer informatie over het programma.
Regulier onderhoud
In verband met regulier onderhoud aan de servers is AERIUS niet bereikbaar iedere eerste donderdag van de maand tussen 18.00 en 22.00 uur. De eerstvolgende data zijn:

  • 4 mei 18.00-22.00 uur

  • 1 juni 18.00-22.00 uur

  • 6 juli 18.00-22.00 uur
Colofon

Redactie
Redactie: AERIUS
E-mail: aerius@rivm.nl
aerius.nl

Abonneren
Om uw e-mailadres te wijzigen, u aan of af te melden of de nieuwsbrief online te raadplegen klik hier.


Deze nieuwsbrief is gegenereerd uit een automatisch systeem. Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de redactie.