Folders pre- en neonatale screeningen

Een overzicht van folders en de vertalingen van de folders pre- en neonatale screeningen.

Voor de pre- en neonatale screeningen zijn de volgende folders beschikbaar. Wanneer u op de folder klikt komt u op een pagina waar de betreffende folder en de vertalingen (indien van toepassing) staan.

Professionals, zoals verloskundig zorgverleners, huisartsen en gemeenten kunnen in het bestelportaal de PNS-folders in het Nederlands bestellen. De besteleenheid is per 25 stuks en maximaal 10 verpakkingseenheden.
Stuur een e-mail naar dvp.pnsfolders@rivm.nl als u grotere aantallen nodig heeft.

Het is mogelijk om voorlichtingsmaterialen voor publiek én producten voor professionals te bestellen.

De nieuw toegevoegde materialen aan het portaal konden hiervoor op diverse manieren besteld worden. Vanaf nu is er één bestelportaal voor de materialen pre- en neonatale screeningen.

Voor het plaatsen van bestellingen log je voortaan in, zodat je de status van een bestelling kan zien en je bestelhistorie kunt inzien.
Ouders kunnen de Nederlandstalige folders opvragen bij hun verloskundig zorgverlener of huisarts.

Informatie over de 20 wekenecho Bloedgroepantistoffen en zwangerschap (ouders) Bloedgroepantistoffen tijdens de zwangerschap (voor verloskundig hulpverleners) Rhesus-bloedgroep tijdens de zwangerschap Informatie over de screening op down-, edwards- en patauscreening Uw kind is drager van sikkelcel2  Folder Zwanger! folder gehoorscreening onvoldoende Hielprik en gehoorscreening- Nederlands

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu