Folders pre- en neonatale screeningen

Een overzicht van folders en de vertalingen van de folders pre- en neonatale screeningen.

Voor de pre- en neonatale screeningen zijn de volgende folders beschikbaar. Wanneer u op de folder klikt komt u op een pagina waar de betreffende folder en de vertalingen (indien van toepassing) staan.

Professionals, zoals verloskundig zorgverleners, huisartsen en gemeenten kunnen in de webshop de PNS-folders in het Nederlands bestellen. De besteleenheid is per 25 stuks en maximaal 10 verpakkingseenheden. Stuur een e-mail naar dvp.pnsfolders@rivm.nl als u grotere aantallen nodig heeft.

De folder 'gehoorscreening onvoldoende' kunt u niet via de webshop bestellen, maar wel door het sturen van een e-mail aan cvb@rivm.nl onder vermelding van aantal en adresgegevens.

Ouders kunnen de Nederlandstalige folders opvragen bij hun verloskundig zorgverlener of huisarts.

Informatie over de 20 wekenecho Bloedgroepantistoffen en zwangerschap (ouders) Bloedgroepantistoffen tijdens de zwangerschap (voor verloskundig hulpverleners) Rhesus-bloedgroep tijdens de zwangerschap Informatie over de screening op down-, edwards- en patauscreening Uw kind is drager van sikkelcel2 Hielprik en gehoorscreening Folder Zwanger! folder gehoorscreening onvoldoende

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu