Uw persoonlijke vaccinatieoverzicht

Welk coronavaccin heeft u wanneer gekregen

Als u een coronavaccinatie heeft gekregen kunt u op  Mijn.rivm.nl/vaccinaties zien welk coronavaccin u heeft gekregen en wanneer. Dit overzicht is geen vaccinatiebewijs.

Waarom dit overzicht?

In Nederland vinden we het belangrijk dat u kunt zien welke informatie we van u hebben. Daarom hebben we uw vaccinatiegegevens bij elkaar gezet op MijnRIVM. Daar ziet u welk vaccin u heeft gekregen tegen COVID-19, de ziekte die wordt veroorzaakt door het coronavirus. U kunt hier ook zien wie uw gegevens hebben bekeken. Later dit jaar kunt u hier ook informatie vinden over de kindervaccinaties die u heeft gehad via het Rijksvaccinatieprogramma. 

Reizigersvaccinaties staan niet in uw overzicht

Vaccinaties die u heeft gekregen voor een verre reis staan niet in uw overzicht. Deze vaccinatiegegevens zijn niet bekend bij het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.

Uw coronavaccins niet zichtbaar?

Het kan zijn dat uw coronavaccinatie niet in het overzicht staat:

  • Het kan enkele dagen duren voordat uw vaccinatie in het overzicht staat. 
  • Misschien heeft u geen toestemming gegeven om uw vaccinatiegegevens met het RIVM te delen. 
  • Misschien heeft u zich eerder laten uitschrijven uit de registratie.

Uw vaccinatieoverzicht is géén vaccinatiebewijs

Aan het overzicht met uw vaccinaties op MijnRIVM kunt u geen rechten ontlenen. Dat geldt ook voor de vaccinatieregistratiekaart die u heeft gekregen na de vaccinatie, die is alleen bedoeld voor uw eigen administratie.