Sinds 24 juni jl. is de nieuwe dataset beschikbaar in ScreenIT. Het betreft aanpassingen in de minimale dataset voor de coloscopie- en pathologieverslagen. In deze versie zijn het vooral aanpassingen om de registratie, nauwkeurigheid en volledigheid te verbeteren.

Indien u handmatig gegevens invoert in ScreenIT (voorheen: ColonIS Colon Informatie Systeem (Colon Informatie Systeem)) zijn de wijzigingen nu beschikbaar. Als u elektronisch aanlevert (vanuit bijvoorbeeld Olympus Endobase, RVC regionaal veterinair consulenten (regionaal veterinair consulenten) Clinical Assistant, ChipSoft Ezis/HiX) moet u een afspraak maken met uw leverancier of ICT Informatie- en communicatietechnologie (Informatie- en communicatietechnologie)-afdeling om de nieuwste versie te krijgen. Let op dat vanaf nu alleen nog de versies van oktober 2014 en deze nieuwe versie worden ondersteund. De april 2014 versie kan dus niet meer worden gebruikt. Als u toch nog met de april 2014 versie werkt in uw systeem dan moet u uw verslagen handmatig overnemen in ScreenIT. Vraag dus tijdig bij uw leverancier na of u tijdig up-to-date kunt zijn!
Klik op endoscopie of pathologie voor een detailoverzicht van de wijzigingen. Het registratierichtsnoer voor endoscopisten vindt u door hier te klikken.

De volgende aanpassingen zullen beschikbaar komen met de versie van januari 2016. Vanaf 2016 worden de wijzigingen steeds in januari doorgevoerd. Voor deze updates kunt u wijzigingsverzoeken indienen. Klik hier om de procedure voor het indienen van wijzigingsverzoeken in te zien.