Publicatiedatum 23-07-2018 | 00:00
Wijzigingsdatum 28-05-2022 | 11:13
Titel | Auteurs | Rapportnummer |
Aanbod en bereikbaarheid van de spoedeisende ziekenhuiszorg in Nederland 2017. Analyse gevoelige ziekenhuizen 2017 | Kommer, G.J. ; Gijsen, R. ; de Bruin-Kooistra, M. ; Deuning, C. | 2017-0108 |
Adviesnotitie doorontwikkeling VWS (Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport)-monitor | De Staat van Volksgezondheid en Zorg (Staat VenZ (Volksgezondheid en Zorg)) | 2017-0148 |
Biomonitoring of lead and cadmium. Preliminary study on the added value for human exposure and effect assessment | Tiesjema, B. ; Mengelers, M. | 2016-0215 |
Blootstelling van werknemers aan restanten fipronil in behandelde stallen | ter Burg, W. ; te Biesebeek, J.D. ; van Esburg, A.L.N. ; van der Helm, J.J. ; Roelofs, J.B.M. ; Rietveld, A.G. | 2017-0180 |
Complicaties van behandelingen van de huid met Energy Based Devices | van Drongelen, A.W. ; Oostlander, A.E. ; van Baal, J.W.P.M. ; Janssen, S.W.J. | 2017-0049 |
De uitstroom van geneesmiddelen uit het verzekerde pakket: benzodiazepinen en acetylcysteïne nader bekeken | Füssenich, K. ; Feenstra, T.L. ; Hoebert , J.M. | 2017-0199 |
Dermal fillers in the Netherlands. A market surveillance study | Keizers, P. ; van Drongelen, A. ; Geertsma, R. ; Hodemaekers, H. ; de Jong, W. ; Lamme, E. ; Oostlander, A. ; Roszek, B. ; Schwillens, P. ; Venhuis, B. ; Janssen, R. | 2017-0023 |
Dietary exposure to lead in the Netherlands | Boon, P.E. ; te Biesebeek, J.D. ; van Donkersgoed, G. | 2016-0206 |
Drijvende krachten van de voedselconsumptie en het voedselaanbod. Achtergrondrapport bij 'Wat ligt er op ons bord? Veilig, gezond en duurzaam eten in Nederland.' | Zantinge, E.M. ; van Bakel, A.M. ; van Loon, A.J.M. ; Ocke, M.C. | 2016-0194 |
Food consumption in the Netherlands and its determinants. Background report to 'What is on our plate? Safe, healthy and sustainable diets in the Netherlands.' | Geurts, M. ; van Bakel, A.M. ; van Rossum, C.T.M. ; de Boer, E. ; Ocke, M.C. | 2016-0195 |
Gezondheidsklachten bij vrouwen met een siliconen borstimplantaat. Een inventarisatie | van der Maaden, T. ; Moltó-PuigmartÃ, C. ; de Jong, W.H. ; Janssen, S.W.J. ; Geertsma, R.E. | 2017-0151 |
Health aspects of the Dutch diet. Background report to 'What is on our plate? Safe, healthy and sustainable diets in the Netherlands | Boer, J.M.A. ; Buurma-Rethans, E.J.M. ; Hendriksen, M. ; van Kranen, H.J. ; Milder, I.E.J. ; Ocke, M.C. ; Verkaik-Kloosterman, J. ; van Raaij, J. | 2016-0197 |
How safe is our food? Background report to 'What is on our plate? Safe, healthy and sustainable diets in the Netherlands' | Mengelers, M. ; de Wit, L. ; Boon, P.E. ; Franz, E. ; Bouwknegt, M. ; de Jonge, R. ; Bulder, A. ; Havelaar, A. | 2016-0196 |
Indicatorenset voor het stelsel van publieke gezondheidszorg: ontwikkeling compacte set en duiding - samenvatting - | Gijsen, R. ; Verweij, A. ; Post, N. ; van der Lucht, F. ; van Blankers-Zanders, M. | 2017-0120 |
Indicatorenset voor het stelsel van publieke gezondheidszorg: ontwikkeling compacte set en duidingachtergrondrapportage | Gijsen, R. ; Verweij, A. ; Post, N. ; van der Lucht, F. ; van Blankers-Zanders, M. | 2017-0119 |
Intake assessment of the food additives nitrite (E 249 and E 250) and nitrate (E 251 and E 252) | Sprong, R.C. ; Niekerk, E.M. ; Beukers, M.H. | 2016-0208 |
Modellen referentiekader ambulancezorg 2016. Ontwikkeling modellen voor DAM, B-vervoer en rijtijden | Kommer, G.J. ; Zwakhals, S.L.N. ; Over, E. | 2015-0190 |
Monte Carlo Risk Assessment (MCRA (Monte Carlo Risk Assessment)) software: maintenance and management 2016 | Boon, P.E. ; van der Voet, H. ; Boer, W.J. ; Kruisselbrink, J. ; van Lenthe, M. ; van Klaveren, J.D. | 2017-0014 |
Off-labelgebruik van geneesmiddelen. Verkenning van de complexiteit en problematiek | Weda, M. ; Moltó-PuigmartÃ, C.P. ; Vonk, R.A.A. ; Hoebert , J.M. | 2017-0110 |
Personalised medicine. Implementatie in de praktijk en data-infrastructuren | Weda, M. ; Jansen, M.E. ; Vonk, R.A.A. | 2017-0006 |
Post-marketing surveillance of chemicals: organisations and databases. Workshop report | Bouwmeester, M. ; van Drongelen, A. ; Graven, C. ; Hernandez, L. ; Herremans, J. ; de Kaste, D. ; Razenberg, L. ; Vandebriel, R. ; Piersma, A. | 2017-0184 |
Referentiekader spreiding en beschikbaarheid ambulancezorg 2017 | Kommer, G.J. ; Mulder, M. | 2017-0109 |
Risk assessment of synephrine | Tiesjema, B. ; Jeurissen, S.M.F. ; de Wit, L. ; Mol, H. ; Fragki, S. ; Razenberg, L. | 2017-0069 |
Samenhang tussen therapietrouw en kosteneffectiviteit voor geneesmiddelen in Nederland. Een casestudie naar statines en bloeddrukverlagers | Over, E.A.B. ; van Gils, P.F. ; de Wit, G.A. ; Feenstra, T.L. ; Hoebert , J.M. | 2015-0104 |
Schermgebruik en blauw lich. tOmvang van blootstelling en relatie met slaap | van Kerkhof, L.W.M. ; Vlaanderen, J.J. ; Berkhout, A.J.C. ; Dollé, M.E.T. ; Vermeulen, R.C.H. ; van Steeg, H. | 2017-0106 |
The environmental sustainability of the Dutch diet. Background report to 'What is on our plate? Safe, healthy and sustainable diets in the Netherlands | Hollander, A. ; Temme, E.H.M. ; Zijp, M.C. | 2016-0198 |
The intake of contaminants via a diet according to the Dutch Wheel of Five Guidelines | Boon, P.E. ; van Donkersgoed, G. ; Wolterink, G. ; Brants, H. ; Drijvers, J. ; Zeilmaker, M.J. | 2017-0124 |
Uitvoeringstoets uitbreiding neonatale hielprikscreening | Dekkers, E.H.B.M. ; Klein, A.W. ; Lock, A.J.J. ; Vermeulen, H.M. | 2017-0041 |
Validatie van stoomsterilisatoren in de Nederlandse ziekenhuizen. Stand van zaken - reprise | de Bruijn, A.C.P. ; van Drongelen, A.W. | 2017-0055 |
Vergelijking van zout-, verzadigd vet- en suikergehalten in voedingsmiddelen tussen 2011 en 2016. RIVM Herformuleringsmonitor 2016 | Milder, I.E.J. ; Brants, H.A.M. ; Toxopeus, I.B. ; Westenbrink, S. ; Temme, E.H.M. | 2017-0011 |
Voedselconsumptie in 2012-2014 vergeleken met de Richtlijnen goede voeding 2015 | van Rossum, C.T.M. ; Buurma, E.J.M. ; Vennemann, F.B.C. ; Beukers, M.H. ; Drijvers, J.J.M.M. ; Ocke, M.C. | 2017-0095 |
Wat ligt er op ons bord ?Methodologisch achtergrondrapport bij 'Veilig, gezond en duurzaam eten in Nederland' | Toxopeus, I.B. ; Hoeymans, N. ; Geurts, M. ; Mengelers, M.J.B. ; Temme, E.H.M. ; Ocke, M.C. | 2017-0064 |
What is on our plate ?Safe, healthy and sustainable diets in the Netherlands | Ocke, M.C. ; Toxopeus, I.B. ; Geurts, M. ; Mengelers, M.J.B. ; Temme, E.H.M. ; Hoeymans, N. | 2017-0024 |