Berichtenservice Labinf@ct voor medisch microbiologische laboratoria

Labinf@ct is een besloten e-mail-berichtenservice voor artsen-microbioloog, medisch moleculair microbiologen en andere academisch geschoolde functionarissen, werkzaam in de diagnostiek op een medisch microbiologisch laboratorium (bijvoorbeeld viroloog, parasitoloog of arts-microbioloog in opleiding).

Leden van Labinf@ct kunnen ook lid worden van Inf@ct, een berichtenservice gericht op onder andere medewerkers infectieziektebestrijding van GGDGemeentelijke Gezondheidsdienst'en en deskundigen infectiepreventie.

Daarnaast kan Labinf@ct gebruikt worden als verzendlijst van een CIbCentrum Infectieziektebestrijding-labnieuwsbrief, bedoeld om laboratoria op de hoogte te houden van relevante discussies en ontwikkelingen binnen het CIb.

Een wetenschappelijke redactie, die bestaat uit vertegenwoordigers van IDSCentrum Infectieziekteonderzoek, Diagnostiek en laboratorium Surveillance, LCILandelijke coördinatie infectieziektebestrijding en de consulenten OGZopenbare gezondheidszorg-microbiologie bepaalt per boodschap de inhoud en urgentie. Deelnemers kunnen via de redactie reageren en met anderen communiceren.

Inloggen

    Voor wie is deze service

    • artsen-microbioloog
    • medisch moleculair microbiologen
    • andere academisch geschoolde functionarissen werkzaam in de diagnostiek op een medisch microbiologisch laboratorium (bijvoorbeeld viroloog, parasitoloog of arts-microbioloog in opleiding)

    Aanmelden