Berichtenservice Labinfact voor medisch microbiologische laboratoria

Labinfact is een besloten berichtenservice voor artsen-microbioloog, medisch moleculair microbiologen en andere academisch geschoolde functionarissen, werkzaam in de diagnostiek op een medisch microbiologisch laboratorium (bijvoorbeeld viroloog, parasitoloog of arts-microbioloog in opleiding).

Een wetenschappelijke redactie, die bestaat uit vertegenwoordigers van IDSCentrum Infectieziekteonderzoek, Diagnostiek en laboratorium Surveillance, LCILandelijke coördinatie infectieziektebestrijding en de consulenten OGZopenbare gezondheidszorg-microbiologie bepaalt per boodschap de inhoud en urgentie. Deelnemers kunnen via de redactie reageren en met anderen communiceren. Incidenteel kan Labinfact gebruikt worden als verzendlijst van een CIbCentre for Infectious Disease Control-labnieuwsbrief, bedoeld om laboratoria op de hoogte te houden van relevante discussies en ontwikkelingen binnen het CIb.

Leden van Labinfact kunnen ook lid worden van Infact, een berichtenservice gericht op onder andere artsen en verpleegkundigen infectieziektebestrijding van GGDGemeentelijke Gezondheidsdienst'en en deskundigen infectiepreventie.

Inloggen

  Voor wie is Labinfact?

  • artsen-microbioloog
  • medisch moleculair microbiologen
  • andere academisch geschoolde functionarissen werkzaam in de diagnostiek op een medisch microbiologisch laboratorium (bijvoorbeeld viroloog, parasitoloog of arts-microbioloog in opleiding)

  Aanmelden

  Contact over (Lab)Infact en Signaleringsoverleg (-Z)

   

  Ik wil inloggen, maar ik ben mijn wachtwoord vergeten

  U logt in op signalen.rivm.nl/inloggen. Uw wachtwoord voor het archief kunt u altijd opnieuw aanvragen via de knop 'wachtwoord vergeten'.

  Ik wil ook andere berichten ontvangen

  Als u al bekend bent in het systeem, kunt u zich niet meer aanmelden via Aanmelden Signalerings- en alerteringservices infectieziekten. In dit geval logt u in en klikt u via 'profiel bewerken' in het archief.

  Ik wil geen berichten meer ontvangen

  U kunt zich direct uitschrijven via de link onderaan de ontvangen berichten.

  Andere vragen

  Neem contact op met de redacties van SO (-Z) en (Lab)Infact via de LCILandelijke coördinatie infectieziektebestrijding op telefoonnummer 030 274 7000 of mail lci@rivm.nl.