De toolkit Houtrook en gezondheid ondersteunt (communicatie)professionals in publiekscommunicatie over milieu en gezondheid.

Binnen deze toolkit worden verschillende onderwerpen behandeld. De toolkit ondersteunt (communicatie)professionals die werken op het gebied van publiekscommunicatie over gezondheid en milieu.

Doelgroep

De toolkit houtrook en gezondheid is gericht op professionals die werken op het gebied van milieu en gezondheid: GGDGemeentelijke Gezondheidsdienst-professionals, zoals milieugezondheidskundigen, milieu-verpleegkundigen, medisch milieukundigen, communicatiemedewerkers, etc. Maar ook andere intermediairs kunnen gebruikmaken van de toolkit, bijvoorbeeld apotheken, zorginstellingen, het Rode Kruis etc.

Gebruik

Met behulp van deze toolkit kan communicatie met publieksdoelgroepen ingevuld worden, bijvoorbeeld in de regio.

Materiaal

De toolkit houtrook bestaat op dit moment uit een vraag- en antwoordenlijst.

Disclaimer

Alle producten van de toolkit zijn te gebruiken voor voorlichtingsdoeleinden. De onderstaande disclaimer moet echter wel vermeld worden. Bovendien moeten toolkitproducten integraal gebruikt worden. Aanpassingen zijn alleen toegestaan als daarvoor toestemming is verleend. U kunt hiervoor contact opnemen met toolkits@rivm.nl.

'Deze informatie is tot stand gekomen in samenwerking met het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu), diverse organisaties en beroepsgroepen. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.'