26 april 2012

In de door de World Health OrganizationWorld Health Organization (WHO) gelanceerde European Immunization Week (21 t/m 27 april) organiseert het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu de Vasteprik-dag. Deze scholingsdag is voor artsen en verpleegkundigen die direct betrokken zijn bij de uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma (RVPRijksvaccinatie programma) en staat in het teken van bijscholing en ontmoeting. De dag biedt een gevarieerd programma: van ontwikkelingen binnen het RVP, veiligheidsbewaking, achtergronden over vaccinatiebezwaren tot mazelen.

De inhoud van de dag is toegespitst op de dagelijkse praktijk en heeft een interactief karakter.

Na de lunch is er gelegenheid vragen of onderwerpen ‘uit de praktijk’ met elkaar te bespreken. Heeft u vragen of tips, mail ze dan vóór 12 april onder vermelding van Vasteprik-dag, uw naam, organisatie en functie naar rvpcommunicatie@rivm.nl.

Ook is het mogelijk om een poster te presenteren. De inhoud van de poster moet aansluiten bij de doelgroep van de Vasteprik-dag en van toepassing zijn op de dagelijkse praktijk van het RVP.
U kunt uw poster tot 12 april aanmelden via rvpcommunicatie@rivm.nl onder vermelding van Vasteprik-dag, uw naam, organisatie en functie.

Thumbnail
Thumbnail

 

Wanneer: 26 april 2012

Waar: Regardz Centrum De Eenhoorn, Amersfoort

Doelgroep: RVP-artsen en -verpleegkundigen, organisaties Jeugd Gezondheidszorg, medisch adviseurs RIVM, medewerkers RIVM-RCPRegionale Coördinatie Programma's, GGDGemeentelijke Gezondheidsdienst Nederland en ActiZ. Er is beperkt ruimte voor andere geïnteresseerden

Accreditatie: Er is accreditatie aangevraagd bij de AbSgAccreditatie Bureau Sociale Geneeskunde en het Kwaliteitsregister V&VNVerpleegkundigen en Verzorgenden Nederland.

Deelnamekosten: € 60

Aanmelden: U kunt zich tot en met 19 april aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.rivmRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu.nl

Informatie: www.rivm.nl