RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Folder 'onderzoek naar borstkanker' (incl. vertalingen)

Deze folder informeert u over het bevolkingsonderzoek borstkanker. U leest waarom er een bevolkingsonderzoek is, hoe het onderzoek gaat en waar u terecht kunt voor meer informatie. De informatie in de folder en de verdiepende informatie op de website is bedoeld om vrouwen in staat te stellen een keuze te maken om wel of niet mee te doen aan het bevolkingsonderzoek. Deze folder is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch.

Deze folder informeert u over het bevolkingsonderzoek borstkanker. U leest waarom er een bevolkingsonderzoek is, hoe het onderzoek gaat en waar u terecht kunt voor meer informatie. De informatie in de folder en de verdiepende informatie op de website is bedoeld om vrouwen in staat te stellen een keuze te maken om wel of niet mee te doen aan het bevolkingsonderzoek. De folder is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch.

U vindt de folders in de kolom 'Download'. U kunt ook klikken op onderstaande afbeeldingen voor het downloaden van de folder.

Folder 'onderzoek naar borstkanker' Folder 'onderzoek naar borstkanker' Engels Folder 'onderzoek naar borstkanker' Turks Folder 'onderzoek naar borstkanker' Arabisch

Home / Documenten en publicaties / Brochures / Folder 'onderzoek naar borstkanker' (incl. vertalingen)

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu