U bevindt zich op: Home Onderwerpen I Infectieziekten Bulletin

Infectieziekten Bulletin

Het Infectieziekten Bulletin is een digitaal maandblad dat de kwaliteit van de infectieziektebestrijding wil bevorderen. Het houdt professionals op het gebied van de infectieziektebestrijding op een laagdrempelige, maar wetenschappelijk verantwoorde wijze op de hoogte van (achtergronden bij) relevante gebeurtenissen en ontwikkelingen. Een belangrijk deel van de publicaties is toegespitst op de praktijk.

Infectieziekten Bulletin jaargang  26 nummer 6, juni 2015

in dit nummer onder meer

Naar pdf van het IB

Naar inhoudopgave

Jubileum Infectieziekten Bulletin

Het Infectieziekten Bulletin bestaat 25 jaar! Ter gelegenheid daarvan hebben we een jubileumnummer uitgebracht. We hebben voor dit jubileumnummer de gebruikelijke indeling losgelaten en bieden u interviews, historische overzichten, bijdragen van lezers, cartoons en een quiz.

U kunt de pdf van het Jubileumnummer downloaden

Banner breed van jubileumnummer

Ook het Infectieziekten Bulletin ontvangen?

Het Infectieziekten Bulletin verschijnt 10 maal per jaar online en wordt via een nieuwsbrief onder de lezers verspreid. U kunt zich aanmelden voor de e-mailattendering op het Infectieziekten Bulletin. U ontvangt bij verschijnen van het Infectieziekten Bulletin een e-mail met directe link naar artikelen en een pdf van het hele nummer.

Wensen en ideeën 

De redactie staat altijd open voor suggesties ter verbetering van het Infectieziekten Bulletin. Mail ze ons: infectieziektenbulletin@rivm.nl

Schrijven voor het Infectieziekten Bulletin?

De redactie van het Infectieziekten Bulletin staat altijd open voor nieuwe bijdragen. We ontvangen graag bijdragen uit de praktijk van de infectieziektebestrijding of op het snijvlak van wetenschappelijk onderzoek en de praktijk. We publiceren met regelmaat bewerkingen van internationaal gepubliceerd onderzoek, of besprekingen van recent verschenen proefschriften. Ook beschrijvingen van uitbraken van infectieziekten zijn zeer welkom. Het is altijd mogelijk met de redactie over een onderwerp te overleggen. 

Meer informatie voor auteurs is te vinden in de Richtlijn voor auteurs

U kunt uw bijdrage inzenden via infectieziektenbulletin@rivm.nl

Service

Service

Waarmerk drempelvrij.nl Webrichtlijnen; klik voor een reactie.