Bètaversie en meedenken

Bètaversie

Regiobeeld.nl is sinds mei 2019 in de lucht als bètaversie. Dit betekent dat u de website al kunt gebruiken, terwijl wij tegelijk aan de ‘achterkant’ werken aan de doorontwikkeling. Doordat dit een bètaversie is, werken sommige functies nog niet. Ook staan nog niet alle grafieken en kaarten online. Daarnaast kan het gebeuren dat de website bij een technische storing wat langer offline is dan u gewend bent van andere websites. Wij vragen hiervoor uw begrip.
De komende tijd werken wij door aan het verder ontwikkelen van de website. Zowel op het gebied van functionaliteit (de werking van de site) als op de inhoud. Er zullen dus regelmatig updates plaatsvinden.
Heeft u vragen over de bètaversie, of loopt u tegen problemen aan, laat het ons dan weten via info@regiobeeld.nl.

Meedenken?

Websites worden beter als gebruikers meedenken. Het voordeel van deze bètaversie is dat u nu al gebruik kunt maken van Regiobeeld.nl en tegelijk kunt meehelpen aan de verbetering ervan. We horen heel graag wat u van de website vindt, en wat er beter kan. Tijdens de doorontwikkeling van de site is het voor ons erg nuttig als we weten wat de wensen van onze gebruikers zijn. We kunnen uw feedback goed gebruiken om de volgende versie van de website nog beter te maken.
Voorstellen voor verbeteringen kunt u sturen naar info@regiobeeld.nl.
In 2019 willen we ook een gebruikersonderzoek doen. Heeft u interesse om hieraan bij te dragen, dan horen we dit graag via een mail aan info@regiobeeld.nl. U krijgt dan een bericht van ons als we het onderzoek gepland hebben, met de vraag of u wilt meewerken. Vanzelfsprekend kunt u dan beslissen of u wel of niet meedoet.