Wil jij meer weten over een bepaald onderwerp waar het RIVM onderzoek naar doet? Nodig dan een RIVM’er als gastdocent uit! Deze RIVM’er komt dan in jouw klas meer vertellen over dit onderwerp.

Hoe werkt dat, een RIVM’er in jouw klas?

De gastdocent van het RIVM heeft heel veel kennis en kan allerlei interessante dingen vertellen over het onderwerp. En alle vragen van jou en je klasgenoten over dit onderwerp beantwoorden.  

Wie kunnen een gastles aanvragen?

Alle leerlingen uit groep 6, 7, of 8 van de lagere school én alle leerlingen van de onderbouw (eerste tot en met derde klas) van de middelbare school.

RIVM in jouw klas?

Lijkt het jou leuk om een RIVM’er in de klas uit te nodigen? Zeg het tegen je docent en vul samen met hem of haar het aanvraagformulier in. De lessen kosten geen geld en kun je het hele jaar aanvragen op basis van beschikbaarheid. De gastdocent van het RIVM kan ook de les laten aansluiten bij het lesprogramma van jouw school.

Welke onderwerpen zijn er voor RIVM in jouw klas?

Kijk in de rechterkolom! Daar zie je over welke onderwerpen je een gastles kunt aanvragen. Klik op het onderwerp voor meer informatie of het aanvragen van die gastles.

Vragen of tips

Heb je vragen over of tips voor lesmateriaal? Stuur dan een e-mail naar rivmindeklas@rivm.nl