Maandag 20 september begint de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) Zuid-Holland Zuid met de derde HPV humaan papillomavirus (humaan papillomavirus)-vaccinatiebijeenkomst voor jonge meisjes. Door een administratieve fout zijn de uitnodigingsbrieven niet tijdig verstuurd. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu streeft er naar de uitnodigingsbrieven alsnog uiterlijk vrijdag 17 september bij de betreffende meisjes op de mat te hebben liggen.

Maandag 20 september begint de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) Zuid-Holland Zuid met de derde HPV humaan papillomavirus (humaan papillomavirus)-vaccinatiebijeenkomst voor jonge meisjes. Door een administratieve fout zijn de uitnodigingsbrieven niet tijdig verstuurd. Het RIVM streeft er naar de uitnodigingsbrieven alsnog uiterlijk vrijdag 17 september bij de betreffende meisjes op de mat te hebben liggen.

Het gaat om de meisjes woonachtig in Zwijndrecht, Oud-Beijerland, Papendrecht, Groot-Ammers, Dordrecht, Gorinchem en Leerdam. De GGD Zuid-Holland Zuid zorgt ervoor dat het bestaande vaccinatieschema zoveel mogelijk kan worden aangehouden. Locatie, data en tijden van de vaccinatiebijeenkomsten worden vermeld in de uitnodigingsbrieven en zijn ook te vinden op de website van de GGD ZHZ Zuid-Holland Zuid (Zuid-Holland Zuid).

Meer informatie vindt u onder 'Zie ook'.