Het eerste Infectieziekten Bulletin van 2010 is verschenen en wordt vanaf deze maand als digitale nieuwsbrief naar de lezers gestuurd. De nieuwsbrief bevat een overzicht van de inhoud van het meest recente nummer. Ook de website is vernieuwd waardoor het Bulletin nu beter toegankelijk is met meer ruimte voor actuele ontwikkelingen.

Het eerste Infectieziekten Bulletin van 2010 is verschenen en wordt vanaf deze maand digitaal naar de lezers gestuurd in de vorm van een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat een overzicht van de inhoud van het recent verschenen nummer. U kunt zich voor deze digitale maandeditie aanmelden. Ook de website is vernieuwd, zodat het IB beter toegankelijk is met meer ruimte voor actuele ontwikkelingen!

Deze nieuwsbrief is gratis. Iedereen die geïnteresseerd is in de Infectieziektebestrijding in Nederland kan zich aanmelden. Meer informatie is te vinden op onze website. De papieren editie verschijnt nog eenmaal per kwartaal.

Voor wie?

Het Infectieziekten Bulletin is bestemd voor iedereen die op de hoogte wil zijn van belangrijke ontwikkelingen, onderzoek en uitbraakbeschrijvingen op het gebied van infectieziektebestrijding in Nederland.
 

Over het Infectieziekten Bulletin

Het Infectieziekten Bulletin is een uitgave van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM, in samenwerking met de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst (Gemeentelijke Gezondheidsdienst)'en, de Nederlandse Vereniging voor Medische Microbiologie, de Vereniging voor Infectieziekten en de Inspectie voor de Gezondheidszorg.

Het Infectieziekten Bulletin is een medium voor communicatie en informatie ten behoeve van alle organisaties en personen die geïnformeerd willen zijn op het gebied van infectieziekten en infectieziektebestrijding in Nederland.

Publiceren in het IB?

Het IB ontvangt graag kopij uit de kring van lezers. U kunt uw bijdrage sturen naar infectieziektenbulletin@rivm.nl. De richtlijnen voor auteurs zijn elders te vinden op deze website.

Meer informatie vindt u onder 'Zie ook'.