Het Informatiepunt Chroom-6 en CARC Chemical Agent Resistant Coating (Chemical Agent Resistant Coating) is belegd bij het onafhankelijke Centrum voor Arbeidsverhoudingen en Overheidspersoneel (CAOP Centrum voor Arbeidsverhoudingen en Overheidspersoneel (Centrum voor Arbeidsverhoudingen en Overheidspersoneel)).

Loket voor (ex-)medewerkers en registratie

Het Informatiepunt Chroom-6 en CARC Chemical Agent Resistant Coating (Chemical Agent Resistant Coating) is belegd bij het CAOP Centrum voor Arbeidsverhoudingen en Overheidspersoneel (Centrum voor Arbeidsverhoudingen en Overheidspersoneel). Het Informatiepunt verzorgt alle contact met (ex-)medewerkers van Defensie. Op deze manier wordt uw privacy gewaarborgd. Het Informatiepunt heeft ook een loket voor vragen van (ex-)medewerkers en nabestaanden. 

(Ex-)medewerkers die in aanraking zijn geweest met chroomhoudende verf en/of CARC en nabestaanden kunnen zich registreren bij het Informatiepunt. Na registratie bij het Informatiepunt wordt u automatisch op de hoogte gehouden over onder andere het onderzoek.

Contact met het Informatiepunt

De openingstijden van het Informatiepunt zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Loket voor professionals

Heeft u een gesprek met uw (huis)arts en komt u er samen niet uit? Dan kan uw (huis)arts inhoudelijke vragen aan de onderzoekers van het RIVM stellen via chroomonderzoek@rivm.nl. Alle overige vragen kunt u stellen via het Informatiepunt.