DVPDienst Vaccinvoorziening en Preventieprogramma's Centraal levert op afspraak RVPRijksvaccinatie programma, NPGNationaal Programma Grieppreventie, NHSneonatale hielprikscreening en PSIEPrenatale Screening Infectieziekten en Erytrocytenimmunisatie producten aan de DVP Regiokantoren. Daarnaast vinden leveringen van BCGBacille Calmette Guérin en PPD Tuberculine en spoedleveringen van calamiteitenproducten plaats.

Bestelling BCGBacille Calmette Guérin en PPD Tuberculine

BCG en PPD Tuberculine kunnen door farmaceutische groothandels besteld worden bij DVPDienst Vaccinvoorziening en Preventieprogramma's.  BCG en PPD Tuberculine die voor 12.00 uur wordt besteld via dvpcentraal.logistiek@rivm.nl zal de eerstvolgende werkdag tussen 08.00 en 17.00 uur worden afgeleverd. Leveren binnen een bepaald tijdsvenster is een optie, hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht:

  • €20, - voor een levering in een tijdsvenster van 4 uur
  • €30, - voor een levering in een tijdsvenster van 2 uur

Spoedleveringen calamiteitenproducten

Producten uit ons calamiteitendepot (o.a. sera, immunoglobulinen, vaccins en antivirale middelen) kunnen 24-uur per dag, 7 dagen per week met een spoedkoerier in heel Nederland geleverd worden. Hiervoor worden spoedkosten in rekening gebracht, zie indicatie overzicht spoedkosten. De calamiteitenproducten worden door DVP uitsluitend uitgeleverd op verzoek van RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu-LCILandelijke coördinatie infectieziektebestrijding of het NVICNVWA Nederlandse voedsel- en warenautoriteit  Incident en Crisiscentrum (NVIC) (Nationaal Vergiftigingen Informatie Centrum). Het is voor zorginstellingen niet mogelijk om zelf calamiteitenproducten te bestellen bij DVP.

Retouren

Het retour sturen van producten die geleverd zijn door DVP is niet mogelijk. Er is, onder bepaalde voorwaarden, -een uitzondering voor geleverde difterie antitoxine, antisera en antidota. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Logistiek (030-274 8010).

Digitale facturering

DVP Centraal heeft de mogelijkheid om factureren digitaal per e-mail te versturen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u zich via het formulier aanmelden.