Om de GLI aan te bieden, moet u een licentie hebben van één van de GLI-programma’s: de BeweegKuur, SLIMMER, CooL of Samen Sportief in Beweging. Voor de programma’s kunnen verschillende eisen gelden om aan te sluiten.

De Beweegkuur is ontwikkeld door het Huis voor Beweging. Wilt u de BeweegKuur aanbieden? Dan moet het Huis voor Beweging u erkennen als behandelaar.

Lees meer op de website van het Huis voor Beweging


SLIMMER is ontwikkeld door de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) Noord- en Oost-Gelderland. Wilt u SLIMMER aanbieden? Dan moet de GGD Noord- en Oost-Gelderland u erkennen als behandelaar.

Lees meer op de website van de GGD Noord- en Oost-Gelderland


CooL is ontwikkeld door het Expertisecentrum Leefstijlinterventies. Wilt u CooL aanbieden? Dan moet het Expertisecentrum Leefstijlinterventies u erkennen als behandelaar.

Lees meer op de website van het Expertisecentrum Leefstijlinterventies


Samen Sportief in Beweging is ontwikkeld door de Gezonde Leefstijl Company. Wilt u SSiB aanbieden? Dan moet de Gezonde Leefstijl Company u erkennen als behandelaar. 

Lees meer op de website van de Gezonde Leefstijl Company.

X-Fittt GLI is ontwikkeld door Formupgrade. Wilt u X-Fittt GLI aanbieden? Dan moet de eigenaar u erkennen als behandelaar. Lees meer op de website van X-Fittt GLI.

Keer Diabetes2 Om is ontwikkeld door Voeding Leeft. Lees meer over het team van professionals op de website van Voeding Leeft.