Storybuilder is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de verschillende analisten ongevallen op eenzelfde manier analyseren. Maar ook om de vastgelegde informatie te raadplegen en hiervan te kunnen leren.

Direct Storybuilder applicatie downloaden:

Storybuilder applicatie

Storybuilder is een instrument waarmee de informatie uit ongevalrapportages op een systematische wijze kan worden geanalyseerd en grafisch in ongevalpaden kan worden weergegeven.

In Storybuilder kunnen bedrijven alle door de Inspectie SZWSociale zaken en werkgelegenheid onderzochte ernstige ongevallen uit de periode 1998 tot 2015 (ca. 31.000) raadplegen. De ongevallen zijn verdeeld in 36 type ongevallen; van vallen van hoogte en vallende voorwerpen tot ongevallen met machines, in besloten ruimten, beklemmingen, etc.

Daarnaast wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een gebruikersvriendelijke versie van Storybuilder, die door bedrijven gebruikt kan worden voor analyse van eigen ongevallen.

Gebruikersondersteuning Storybuilder

Voor technische en inhoudelijke ondersteuning bij het gebruik van Storybuilder kunt u contact opnemen met de Storybuilder helpdesk: storybuilder@rivm.nl

U kunt contact opnemen met de helpdesk voor de volgende onderwerpen:

  • Algemene vragen over Storybuilder
  • Technische ondersteuning
  • Training

Veelgestelde vragen