Reacties, opmerkingen, vragen of suggesties naar aanleiding van een publicatie in het IB?
Laat het elkaar, de auteurs en de redactie  weten en help elkaar verder. 

Beste lezer van het Infectieziekten Bulletin,

Zoals u heeft gemerkt is de vorm van het Infectieziekten Bulletin (IB) iets vernieuwd. Ondanks deze verandering, blijft het bulletin de vertrouwde plek om kennis en praktijkervaringen op het gebied van infectieziektebestrijding te vinden en te delen. 

Uit eerdere evaluaties bleek dat jullie de inhoud van het IB hoog waarderen. Echter blijkt uit diverse gesprekken ook dat velen van jullie iets meer interactie zouden wensen tussen de auteurs, de redactie en de lezers.  Ook de redactie koestert de bijzondere relatie met en tussen de auteurs en lezers. Ieder van u beschikt over unieke kennis, inzichten en ervaringen die interessant kunnen zijn om met anderen te delen. Om die reden bestaat vanaf nu op de website van het IB - onder elk artikel - de mogelijkheid tot reactie en interactie. Deze openbare vragen, aanvullingen, opmerkingen of andere inhoudelijke bijdragen kunnen de gesprekken en de onderzoeken naar een hoger niveau brengen en nieuwe invalshoeken, inzichten of verhalen opleveren. Inhoudelijke reacties vanuit expertise of ervaring worden dan ook erg gewaardeerd. 

Deze reactiemogelijkheid is in eerste instantie een experiment en we zullen het gebruik ervan monitoren en evalueren.  Uiteraard blijft het nog steeds mogelijk om de redactie of de auteur persoonlijk via de mail te benaderen. 

Tot slot nog een vraag aan u:
Naast dat we zelf weer actief aan de slag zijn met het benaderen van mensen voor publicaties, artikelen of interviews, nodigen we u ook van harte uit om artikelen ter publicatie aan te bieden of anderen hiertoe te stimuleren.  Met wie moeten we zeker spreken? Aan welke inhoud heeft u behoefte? En op welk vlak zou het IB nog kunnen verbeteren? 

U kunt uw reactie hieronder achterlaten.  We horen graag van u.

Redactie Infectieziekten Bulletin 
 

Reactie toevoegen


Reacties

Waar kan ik tegenwoordig de Meldingen vinden Wet Publieke Gezondheid? Deze maakten voorheen deel uit van het Bulletin.

Ingediend door Martin de Munck op ma, 01-11-2021 | 15:50


Geachte heer De Munck,
We hebben de meldingen net op de website gezet. Vanaf nu verschijnen die weer elke maand.
Met vriendelijke groet,
de redactie

Ingediend door bouwerm op di, 02-11-2021 | 11:56

Als antwoord op door Martin de Munck