Bent u GLI-behandelaar? Dan gebruikt u misschien al een EPD Elektronisch patiëntendossier (Elektronisch patiëntendossier). In uw EPD staan mogelijk al gegevens die relevant zijn voor het GLI-register. Voor enkele EPD’s is het mogelijk om gegevens te registreren in het GLI-register via het EPD. U hoeft dan maar één keer gegevens te registreren.

Deelnemende EPD Elektronisch patiëntendossier (Elektronisch patiëntendossier)’s

De systemen van de leveranciers Evry, Monter Leefstijl en het leefstijlplatform Vivica Health & Lifestyle zijn aangesloten op het GLI-register.
Mogelijk komt de EPD-koppeling in de nabije toekomst ook beschikbaar voor gebruikers van andere EPD’s of soortelijke registratiesystemen.

Aanmelden GLI-register

Wilt u meedoen aan de registratie via het EPD? U moet zich dan eerst aanmelden bij het GLI-register. Tijdens uw aanmelding bij het GLI-register geeft u aan welk EPD of soortgelijk registratiesysteem u gebruikt in uw praktijk. Is uw EPD aangesloten op het GLI-register? Dan krijgt u instructies over:

  • Het invoeren van GLI-register gegevens in uw EPD.
  • Het instellen van de koppeling tussen uw EPD en het GLI-register.
  • Het doorsturen van gegevens naar het GLI-register via uw EPD.

Lees meer over aanmelden voor het GLI-register

Start hier het aanmeldproces

 

AGB Algemeen GegevensBeheer (Algemeen GegevensBeheer) en toestemmingsformulier

Wilt u gegevens vastleggen in het GLI-register via het EPD? In dat geval hoeft u niet in te loggen bij het GLI-register om gegevens van uw deelnemers in te voeren. U kunt dan uw eigen EPD gebruiken. De gegevens komen dan via uw EPD in het GLI-register te staan. Ook bij gebruik van het EPD is het noodzakelijk dat u eerst toestemming van deelnemers vraagt via het toestemmingsformulier .
Controleer voordat u start ook eerst of uw gegevens in het AGB-register up-to date zijn.
 

Controleer uw gegevens in het AGB-register


Doorsturen van gegevens naar het GLI-register

Gebruikt u het EPD Evry? Dan kunt u de gegevens vastleggen in de GLI module in Evry vanaf Evry versie 2.7.5.0. Gebruikt u Monter Leefstijl? U legt dan de gegevens vast in Monter Leefstijl. Gebruikt u het leefstijlplatform Vivica Health & Lifestyle? Gebruikt u het leefstijlplatform Vivica Health & Lifestyle? Dan kunt u gegevens hierin vastleggen.

Heeft u zich al aangemeld bij het GLI-register? Dan kunt u de koppeling met het GLI-register instellen en de gegevens gaan doorsturen naar het GLI-register. Op de website van MRDM vindt u meer informatie. Uw EPD-leverancier zal u ook informeren over de stappen die u binnen het EPD moet zetten om de koppeling te activeren.