Bent u GLI-behandelaar? Dan gebruikt u misschien al een EPD Elektronisch patiëntendossier (Elektronisch patiëntendossier ). In uw EPD staan mogelijk al gegevens die relevant zijn voor het GLI-register. Voor enkele EPD’s is het mogelijk om gegevens te registreren in het GLI-register via het EPD. U hoeft dan maar één keer gegevens te registreren.

Gebruikers van het EPD Elektronisch patiëntendossier (Elektronisch patiëntendossier ) Evry kunnen nu al alle gegevens vastleggen in Evry (vanaf Evry versie 2.7.5.0). Gebruikers van Monter Leefstijl kunnen nu ook al een deel van de gegevens vastleggen in het digitaal dossier. U ontvangt automatisch bericht wanneer u de gegevens vanuit Evry of Monter kunt doorsturen naar het GLI-register en welke stappen u daarvoor kunt zetten. Deze GLI-registratie en koppeling wordt ook gemaakt voor het systeem van de leverancier Vivica Health & Lifestyle. Mogelijk komt de EPD-koppeling in de nabije toekomst ook beschikbaar voor gebruikers van andere EPD’s of soortelijke registratiesystemen. 

Aanmelden GLI-register

Wilt u meedoen aan de registratie via het EPD? U moet zich dan eerst aanmelden bij het GLI-register. Tijdens uw aanmelding bij het GLI-register geeft u aan welk EPD of soortgelijk registratiesysteem u gebruikt in uw praktijk. Is uw EPD aangesloten op het GLI-register? Dan krijgt u instructies over:

  • Het invoeren van GLI-register gegevens in uw EPD.
  • Het instellen van de koppeling tussen uw EPD en het GLI-register.
  • Het doorsturen van gegevens naar het GLI-register via uw EPD.

Lees meer over aanmelden voor het GLI-register

Start hier het aanmeldproces

 

AGB Algemeen GegevensBeheer (Algemeen GegevensBeheer) en toestemmingsformulier

Wilt u gegevens vastleggen in het GLI-register via het EPD? In dat geval hoeft u niet in te loggen bij het GLI-register om gegevens van uw deelnemers in te voeren. U kunt dan uw eigen EPD gebruiken. De gegevens komen dan via uw EPD in het GLI-register te staan. Ook bij gebruik van het EPD is het noodzakelijk dat u eerst toestemming van deelnemers vraagt via het toestemmingsformulier .
Controleer voordat u start ook eerst of uw gegevens in het AGB-register up-to date zijn.
 

Controleer uw gegevens in het AGB-register

Deelnemende EPD’s

Er zijn enkele EPD’s die de registratie via het EPD aanbieden. Gebruikt u het EPD Evry? Dan kunt u de gegevens vastleggen in de GLI module in Evry vanaf Evry versie 2.7.5.0. 
Heeft u zich al aangemeld bij het GLI-register? Dan kunt u de koppeling met het GLI-register instellen en de gegevens gaan doorsturen naar het GLI-register. Op de website van MRDM  vindt u meer informatie. 

Gebruikt u het digitale dossier van Monter Leefstijl? Dan kunt u zich aanmelden bij het GLI-register en de gegevens vastleggen in het digitaal dossier. U ontvangt bericht wanneer u de koppeling met het GLI-register kun instellen en de gegevens kunt doorsturen naar het GLI-register.

Gebruikt u het Vivica Leefstijl platform? Dan kunt u zich aanmelden bij het GLI-register. Er wordt gewerkt aan de GLI-registratie in het Vivica Leefstijl platform. U ontvangt bericht wanneer u gegevens kunt vastleggen en u de koppeling met het GLI-register kunt instellen.