Bent u GLI-behandelaar? Dan gebruikt u misschien al een elektronisch patiëntendossier. In uw elektronisch patiëntendossier staan mogelijk al gegevens die relevant zijn voor het GLI-register. Daarom loopt er een pilot om te kijken of gegevens via het EPDElektronisch patiëntendossier in het GLI-register kunnen komen te staan. U hoeft dan maar één keer gegevens te registreren.

Gebruikt u  Evry om gegevens te registreren in het elektronisch patiëntendossier? Dan doet u automatisch mee aan de pilot, u ontvangt hierover bericht. 

 

Aanmelden GLI-register

Doet u mee aan de pilot met het elektronisch patiëntendossier? Ook dan moet u zichzelf aanmelden voor het GLI-register. Daarna kunt u uw eigen EPDElektronisch patiëntendossier blijven gebruiken.  

Lees meer over aanmelden voor het GLI-register

Start hier het aanmeldproces

 

AGBAlgemeen GegevensBeheer en toestemmingsformulier

Doet u mee aan de pilot met het elektronisch patiëntendossier? In dat geval hoeft u niet in te loggen in het GLI-register om gegevens van uw deelnemers in te voeren. U kunt dan uw eigen elektronisch patiëntendossier gebruiken waar een speciale GLI-module in opgenomen is. De gegevens komen dan automatisch in het GLI-register te staan. Ook bij gebruik van het EPDElektronisch pati?ntendossier is het noodzakelijk dat u eerst toestemming van deelnemers vraagt via het toestemmingsformulier.

Controleer voordat u start ook eerst of uw gegevens in het AGB-register up-to date zijn. 

Controleer uw gegevens in het AGB-register

 

Meedoen aan de pilot

Helaas kunt u er niet voor kiezen om wel of niet mee te doen aan de pilot. Dit is namelijk afhankelijk van het EPD dat u gebruikt. Gebruikt u Evry? Dan doet u automatisch mee.

Mogelijk sluiten in de toekomst ook andere EPD-registratiesystemen zich aan. Het RIVMRijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu  kijkt dan samen met de EPD-leverancier of het aansluiten van het EPD op het GLI-register haalbaar is.