Het RIVM doet in Nederland onderzoek naar gezondheid en milieu. De RIVM in de Klas-website is er speciaal voor jou. Je vindt er informatie, plaatjes en filmpjes. Hartstikke handig als je een spreekbeurt wilt houden of werkstuk gaat maken over gezondheid of het milieu. Wil je meer weten over een RIVM-onderwerp? Nodig dan een RIVM’er als gastdocent uit in jouw klas.

Help, een spreekbeurt!

Ben je op zoek naar een leuk onderwerp voor je spreekbeurt of werkstuk? Of heb je al een onderwerp en zoek je meer informatie? Of plaatjes of filmpjes? Neem een kijkje op onze spreekbeurtpagina. Alvast veel succes!  

RIVM in jouw klas?

Wil jij meer weten over een onderwerp waar wij onderzoek naar doen? Bijvoorbeeld hoe gezond onze bodem is? Of waar het water uit de kraan vandaan komt? Nodig dan iemand van het RIVM bij jou in de klas uit om alles over dit onderwerp te vertellen. Lijkt je dit leuk? Kijk dan op de pagina RIVM in jouw klas.

Vragen en tips?

Heb je vragen over de informatie op RIVM in de klas? Wil je bijvoorbeeld nog meer weten? Of heb je juist tips voor ons? Stuur dan een mailtje naar rivmindeklas@rivm.nl.

RIVM in de klas is een pilotproject dat najaar 2017 is gestart en na een proefperiode van enkele maanden wordt geëvalueerd.