RIVM logo, Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Infectieziekten Bulletin

Het Infectieziekten Bulletin is een digitaal maandblad dat de kwaliteit van de infectieziektebestrijding wil bevorderen. Het houdt professionals op het gebied van de infectieziektebestrijding op een laagdrempelige, maar wetenschappelijk verantwoorde wijze op de hoogte van (achtergronden bij) relevante gebeurtenissen en ontwikkelingen. Een belangrijk deel van de publicaties is toegespitst op de praktijk.

Infectieziekten Bulletin jaargang 29, nummer 6, juni 2018

Naar inhoudsopgave

Ook het Infectieziekten Bulletin ontvangen?

Het Infectieziekten Bulletin verschijnt 10 maal per jaar online en wordt via een nieuwsbrief onder de lezers verspreid. U kunt zich aanmelden voor de e-mailattendering op het Infectieziekten Bulletin. U ontvangt bij verschijnen van het Infectieziekten Bulletin een e-mail met directe link naar de artikelen.

Wensen en ideeën 

De redactie staat altijd open voor suggesties ter verbetering van het Infectieziekten Bulletin. Mail ze ons: infectieziektenbulletin@rivm.nl

Schrijven voor het Infectieziekten Bulletin?

De redactie van het Infectieziekten Bulletin staat altijd open voor nieuwe bijdragen. We ontvangen graag bijdragen uit de praktijk van de infectieziektebestrijding of op het snijvlak van wetenschappelijk onderzoek en de praktijk. We publiceren met regelmaat bewerkingen van internationaal gepubliceerd onderzoek, of besprekingen van recent verschenen proefschriften. Ook beschrijvingen van uitbraken van infectieziekten zijn zeer welkom. Het is altijd mogelijk met de redactie over een onderwerp te overleggen. 

Meer informatie voor auteurs is te vinden in de Richtlijn voor auteurs

U kunt uw bijdrage inzenden via infectieziektenbulletin@rivm.nl

Archief

 

 
 

Home / Documenten en publicaties / Uitgaven / Infectieziekten Bulletin

RIVM De zorg voor morgen begint vandaag
Menu