Op deze pagina vindt u alle informatie over de COVID-19-vaccinatie en COVID-19-boostervaccinatie voor bewoners van zorginstellingen.

Boostervaccinatie van bewoners

Op onderstaande pagina vindt u informatie die u als zorginstelling nodig heeft voor de uitvoering van de covid-19 boostervaccinatie van uw bewoners. Deze pagina is voor zorgstellingen met een medische dienst.

https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/professionals/zorginstellingen-boostervaccinatie-bewoners

Boostervaccinatie van bewoners door vaccinatieteams GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst

Op onderstaande pagina vindt u informatie die u als zorginstelling nodig heeft voor de uitvoering van de covid-19 boostervaccinatie van uw bewoners. Deze pagina is voor zorgstellingen zonder medische dienst.

https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/professionals/zorginstellingen-boostervaccinatie-van-bewoners-door-vaccinatieteams-ggd

Vaccinatie van bewoners

De meeste bewoners van zorginstellingen en revalidatiezorg zijn al gevaccineerd. De bewoners die nog niet gevaccineerd zijn, kunnen een vaccin krijgen in de permanente herkansingsronde (gestart vanaf 17 mei).

https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/professionals/zorginstellingen-vaccinatie-bewoners

Vaccinatie bewoners door mobiele vaccinatieteams

Een grote groep bewoners van instellingen, die onder medische verantwoordelijkheid van de huisarts vallen, zijn al gevaccineerd door de huisartsenposten (HAP huisartsenpost). De bewoners die nog niet gevaccineerd zijn kunt u aanmelden voor vaccinatie.

https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/professionals/zorginstellingen-vaccinatie-bewoners-door-hap

Boostervaccinatie voor zorgmedewerkers

Op onderstaande pagina vindt u informatie voor de uitvoering van de COVID-19 boostervaccinatie van zorgmedewerkers. 

https://www.rivm.nl/covid-19-vaccinatie/professionals/boostervaccinatie…