Jaarlijks zijn vele professionals in huisartsenpraktijken en zorginstellingen betrokken bij de uitvoering van de griepcampagne. Stichting Nationaal Programma Grieppreventie (SNPG Stichting Nationaal Programma Grieppreventie (Stichting Nationaal Programma Grieppreventie)) informeert en faciliteert bij de uitvoering van de jaarlijkse griepvaccinatie.

E-learning

Om de kwaliteit van de campagne hoog te houden en de uitvoerders goed te informeren over het programma is door de SNPG Stichting Nationaal Programma Grieppreventie (Stichting Nationaal Programma Grieppreventie) een landelijke e-learning ontwikkeld.
E-learning

Informatie voor huisartsen

Bent u huisarts, doktersassistente of in een andere functie werkzaam binnen de huisartsenpraktijk, dan vindt u bij de SNPG de informatie die u nodig heeft bij de uitvoering van het Nationaal Programma Grieppreventie.
Informatie voor huisartsen

Informatie voor zorginstellingen

Bent u specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige of in een andere verplegende functie werkzaam binnen de zorgorganisatie, dan vindt u bij de SNPG de informatie die u nodig heeft bij de uitvoering van het Nationaal Programma Grieppreventie.
Informatie voor zorginstellingen