Met vragen over het gebruik van de handleidingen en rekenpakketten Safeti-NL, RBM II en CAROLAComputer Applicatie voor Risicoberekeningen aan Ondergrondse Leidingen met Aardgas kunt u terecht bij de helpdesk. U kunt ook met ons contact opnemen om documenten op te vragen die niet online beschikbaar zijn; bijvoorbeeld referenties genoemd in onze rapporten en handleidingen. Voordat u contact opneemt met de helpdesk, vragen wij u:

  • eerst de pagina’s van de rekenpakketten te raadplegen. Hier vindt u informatie over het aanvragen van het rekenpakket, cursussen
  • De FAQfrequently asked questions-pagina’s met  vragen en antwoorden te bekijken
  • Een duidelijke beschrijving van de situatie te geven en
  • relevante bestanden bij te voegen

Het contact met de helpdesk verloopt via e-mail:

Helpdesk Safeti-NL

 

safeti-nl@rivm.nl

Helpdesk RBMII

 

rbmii@rivm.nl

Helpdesk CAROLA

 

carola@rivm.nl

 Als u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuws en ontwikkelingen van een rekenpakket, stuur dan een email naar de helpdesk, dan voegen we u toe aan onze mailinglist.

Als u vragen hebt over omgevingsveiligheid, veiligheid rond windturbines, of ondersteuning wilt bij het beoordelen van risicoberekeningen, dan kunt u contact opnemen met onze deskundigen op dit gebied door het sturen van een mail naar omgevingsveiligheid@rivm.nl. In het algemeen zijn er kosten verbonden aan de ondersteuning bij het beoordelen van risicoberekeningen.